logo Tacc kop Tacc
  Homepage Tacc Taaltrainingen Tacc Nederlands communicatie Accomodatie Informatie taaltrainingen Testimonials  
   
'Tacc, omdat je het niet alleen met een bloemetje kunt zeggen'

1
1 1 1 1 1

logo Mantel
 
“Mantel Holland levert over de hele wereld bloembollen van topkwaliteit. Presentatie is voor ons van groot belang. In de vorm van verleidelijk Point of Sale materiaal, waar de winkelier geen omkijken naar heeft, maar ook de presentatie van onszelf bij onze afnemers.

Het is heel belangrijk om letterlijk en figuurlijk de taal van de klant te spreken. Daarom beheersen onze medewerkers verschillende talen, waarvan minstens één perfect. Bij ons werken dan ook veel “native speakers”.

Niet verwonderlijk dat we regelmatig gebruik maken van de diensten van Tacc Sauer. We hebben uitstekende ervaringen opgedaan en we kunnen eigenlijk voor alles terecht.

 
Nederlands en andere talen voor onze native speakers, of het bijspijkeren of leren van diverse talen voor onze andere mensen. Maar dan wel echte “bollen”-taal!

Het TACC begrijpt wat we nodig hebben. De trainers verdiepen zich in de materie en zorgen precies voor wat we nodig hebben. Dat stimuleert en geeft prima resultaten. Geen wonder dat er een goede vertrouwensband is ontstaan.”

Johan Gerritsen
Mantel Holland

www.mantelholland.com


    'Goed geolied kunnen communiceren'
1
1 1 1 1 1

logo Burg

 
“Iedereen kent ze wel: de azijn, siroop en olie van De Burg. Misschien niet bewust, maar als je de flessen ziet, dan weet je wel waar ze in de supermarkt in de vakken te vinden zijn. Ook verkopen wij onze producten onder private label. Het hoofdkantoor is in Heerhugowaard. De productie vindt plaats in Noord- en Zuid-Holland, Frankrijk, Duitsland, België en Tsjechië. Dan is begrip van cultuur en talenkennis wel handig…

Als we onze talenkennis willen verbeteren of uitbreiden, komen we steevast bij TACC Sauer. Daar krijgen we precies wat we zoeken omdat de trainingen voor 110% afgestemd worden op de individuele behoefte.

 
Er wordt echt tijd besteed aan de voorbereiding van een training. Met adequate intakegesprekken als basis en zeer degelijke verdieping in de bedrijfscultuur als vervolg. Regelmatig wordt geëvalueerd , zodat wensen of wijzigingen goed in het programma worden verwerkt. Prettig is ook de flexibiliteit. Met bijzondere omstandigheden wordt rekening gehouden, waardoor je er eigenlijk altijd in kunt slagen om je lessen te volgen en je doelstellingen te bereiken.

Dick van Wieren
Burg-group

www.burg-group.nl

® TACC 2010   naar boven    
1 1 1 1 1
Taaltrainingen   Communicatie training   Nederlands
space
TACC. VOORUIT MET TALEN - OUR TARGET, YOUR SUCCES!